Logo til besvær...

..men nå har jeg endelig bestemt meg :)

Som jeg sa i et tidligere innlegg er det Laila hos Lollo Design som skal designe logo, poser, gavekort, visittkort og gudene vet hva mer for meg.

Tidligere denne uken fikk jeg tilsendt 2 forslag, og jeg falt rimelig fort for det ene. En kjapp meningsmåling blant venner og kjente tilsa at disse også likte denne best, og der burde jeg jo ha stoppet.
Men siden jeg for tiden lider av en ufattelig beslutningsvegring, så fikk jeg ikke helt til å slå meg til ro med forslaget sånn som det var.

Så jeg bestilte et par endringer. Tenkte litt mer, meningsmålte litt mer, ble enda mer forvirra...

Etter å ha satt opp et moodboard med diverse logoer jeg syns er kule, innså jeg imidlertid rimelig kjapt at den første utgaven var midt i blinken for meg! Pussig det der, at fram og tilbake ofte er like langt :P
Da jeg våknet imorges hadde jeg visst bare tatt beslutningen. Og det føltes helt vanvittig godt. :)

Er dere spente nå da? Ja okei da...kan avsløre hvordan posedesignet blir:Sebramønsteret i siden knytter seg til noe annet gøy i butikken som jeg skal si noe om senere :)

Jeg liiiiiker det!
Hva syns du?

 

Hanne ♥

Én kommentar

Kirsti

07.mai.2011 kl.11:37

Heiiaa!!

Så arti å se at du e kjæmpegodt i gang, å snart klar t å åpne dine egen butikk!

Må jo vær urtulig spennanes!

Masse lykke tell, gler meg t å kom t Bodø å kom innom når butikken e ferdig! :)

Klem :)

Skriv en ny kommentar

Hanne, Fiin

Hanne, Fiin

33, Bodø

Eier og driver Fiin, en rå klesbutikk i Bodø sentrum med mange kule klesmerker og annet stæsj vi jenter trenger for å pynte oss :) Ser du noe du liker, send meg en mail på fiin@fiin.as eller ring på tlf. 93 21 92 00, så sender jeg det gjerne til deg :)

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits