Navnet ble Fiin

Opprinnelig hadde jeg jo tenkt å kalle butikken In My Closet. Kult og chict og alt det der, og jeg var veldig glad i navnet og fast bestemt på det.

Etterhvert som jeg fikk endel tilbakemeldinger fra kjente og ukjente, om både assosiasjoner og markedsføring og design og hva har du, ble jeg likevel litt usikker. Navnet er jo ganske viktig, og jeg vil jo ikke risikere at kundene uteblir fordi navnet er feil.
Da fokusgruppa mente at navnet hørtes både homofilt ut og fikk assosiasjoner til Eminem (!), ble det spikeren i kista...Ikke at det er noe galt med Eminem, men han er vel ikke kjent for en spesielt snasen klesstil!

Men hva skulle da barnet hete?

Det ble mange runder med forslag sendt hit og dit for avstemning, men ingen føltes liksom helt rett. Men så, en natt jeg satt oppe sent og jobbet med forretningsplanen , falt det ned i hodet mitt: Fiin. DET likte jeg! Og det gjorde mine mange gode hjelpere også, så da var den avgjørelsen tatt.

Laila hos Lollo Design AS er as we speak igang med å lage logo til meg, og jeg er speeeeeent! :)

Fiin. Ja, jeg er fornøyd. Hva syns du?

 

Hanne ♥

Én kommentar

Elin

29.apr.2011 kl.14:14

Jepp. Det e Fiint! :) Bli spennandes å se logoen..

Skriv en ny kommentar

Hanne, Fiin

Hanne, Fiin

33, Bodø

Eier og driver Fiin, en rå klesbutikk i Bodø sentrum med mange kule klesmerker og annet stæsj vi jenter trenger for å pynte oss :) Ser du noe du liker, send meg en mail på fiin@fiin.as eller ring på tlf. 93 21 92 00, så sender jeg det gjerne til deg :)

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits